Maltepe Meslek Coğrafi işaretler peşinde

Başkent olmuş yerleşim yerlerinin, gezilmesi-incelenmesi-coğrafi işaretlerin araştırılması konusunda başarılı bir geziye daha imza atan Maltepe Meslek gelecek geziler için yeşil ışık yaktı.

Eskişehir; rehber ve gezi operatörlerinin yemeden gitmeyin dediği; çi börek, balaban köfte, ek’ler ve met helvası coğrafi işaretli yiyeceklerin araştırılması için bir fırsat haline dönüştürülmüş.

Maltepe Meslek Lisesinde 23 Nisan Coşkusu

Maltepe mesleki ve teknik Anadolu Lisesi;

23 Nisan Ulsusal Egemenlik Bayram coşkusunu; öğrencileriyle, öğretmenleriyle, velileriyle, misafir okul müdürleriyle, müzik, şiir, halkoyunları ekibi gösterisiyle ve bando takımı desteğiyle yaptığı yürüyüşüyle, Maltepe Cumhuriyet Meydanında gösterisiyle izleyenlere Bayram Coşkusunu tattırdı.

Veli Toplantımız Gerçekleşti

VELİ TOPLANTISI

Nis

Maltepe Meslek Basında yer almaya devam ediyor.

Ramazan bayram arefesinde tam sayfa Eğitimde Olumlu haberi yayınlanan Maltepe Meslek sevenleri tarafından tebrik edildi.

Nis

Maltepe Meslek; Çocuk Gelişimi zümre başkanı Tuğba Saraç başkanlığında; Otizm Farkındalık çalışmalarını okula yaygınlaştırdı. Öğrencileriyle birlikte yaptığı programla, tüm okulun 2 Nisan da yapılan etkinliği içselleştirmesi okul kültürünü yansıttı.