Nis

Maltepe Meslek Basında yer almaya devam ediyor.

Ramazan bayram arefesinde tam sayfa Eğitimde Olumlu haberi yayınlanan Maltepe Meslek sevenleri tarafından tebrik edildi.

Nis

Maltepe Meslek; Çocuk Gelişimi zümre başkanı Tuğba Saraç başkanlığında; Otizm Farkındalık çalışmalarını okula yaygınlaştırdı. Öğrencileriyle birlikte yaptığı programla, tüm okulun 2 Nisan da yapılan etkinliği içselleştirmesi okul kültürünü yansıttı.

Nis

Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı 2 Nisan Otizm farkındalık günü etkinliği gerçekleşti.

Mrt

Türkiye'nin 81 İlinden getirilen toprak, "Medeniyet Çınarı" ile buluştu.

Kadim şehir, Başkent, Payitaht, Osmanlının ve Dünyanın Gözbebeği İstanbul... Şehrimizin simgesi haline gelen Ulu Çınarlara Maltepe Meslek yenisini ekledi. Okul baçesine ağaç diken öğrenciler adını "Medeniyet Çınarı" koydular.

Mrt

Maltepe Meslek; öğretmen ve öğrencileriyle yıl içerisinde yaptığı etkinlikleri Avrupa projelerine taşıyıp "Europan Comission" değerlendirmesinde belgeye layık görüldü. ilk olarak Çocuk Gelişimi ve eğitimi Öğretmeni Ayşe Başbuğ EU CODE WEEK  mükemmellik sertifikası, daha sonra Bilişim Teknolojileri adına Alan Şefi Seda Özyılmaz Günal  EU CODE WEEK  mükemmellik sertifikası aldı. Yine Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğretmen ve öğrencilerinin yaptığı çalışma ile Atölye Şefi Ayşe Başbuğ "eSafety Label Bronze Etiketi" okula kazandırdı.

Kadın Olmak

Nedir kadın olmak? Daha küçücük yaşta bile oynadığı bebeğe annelik yapmak mı?

İçinde bu duygularla doğmak mı?

Vicdanı, merhameti, şefkati, sevgiyi, aşkı içinde hep barındırmak mı?

Kimi zaman eş

Kimi zaman anne

Kimi zaman tarlada, fabrikada çalışan işçi

Kimi zaman iş kadını

Kimi zaman ev kadını....Selgül Ünlüeser

12.Sınıf Öğrencisinden Girişimcilik Başarısı

Maltepe mesleki ve teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bireysel Girişimcilik Başarısını, kurdukları şirketi, atölyede yaptıkları ürünlerin pazarlama ve sunumunu, mezun öğrencilerin Girişimcilikte sağladıkları başarıları ve Genç Başarı Vakfı Genel Müdürü Seçil Yıldırım Çelebi'nin sunumu okulun spor salonunda gerçekleşti. İlçe şube müdürleri Taner Aydın, Hakkı Okan Tan ve Ahmet Emek, okul müdürleri,öğretmenler ve öğrencilerin izlediği programdan sonra misafirler şirket hisselerinden alarak, stantları inceleyip yiyecek içecek bölüm öğrencilerinin hazırladığı ikramlardan ve hibuskus şerbetinden tattılar.

Mrt

Bugünkü tatbikatın gerçekleştirilmesini sağlayan Seda Özyılmaz, Coşkun Çakır ve Baha Çimen öğretmenimize teşekkür ederim.

6 Şubatta Deprem bölgesine giden öğretmenlerimizi sizlerin alkışlarıyla tebrik ediyorum sağ olunuz var olunuz diyerek, alkışlayan okul müdürü Selami Çiçek, deprem bölgesinde yaşadıklarını, gözlemlerini anlatması için öğretmenimiz Coşkun Çakır'ı kürsüye davet etti.