Şbt

Mesleki ve Teknik Lise öğrencilerinin, stajyer olarak çalıştığı kurumda, okuduğu okulda, bulunduğu ortamda ihtiyaç olduğunda kendi sağlığı veya ihtiyacı olan kişiye ya da tehlike arz edecek pozisyona bilimsel olarak müdahale edebilmesi için öğrencilerimize İlk Yardım Eğitimini en profesyenel kişilerden aldık diyen okul müdürü Selami Çiçek, sertifikalarını alan öğrencilere, ekip buluşmasını sağlayan öğretmenlere, eğitimi veren sağlıkçılara teşekkür etti.

Şbt

"Maltepe Meslek" edebiyat sokağı açılışı ile İTO işbirliği atölye kurulumu-KUMTEL desteği etkinliğinde bir araya geldiği öğretmenlerimizi tekrar ziyarete gelen kaymakamımız okulumuzda çeşitli incelemelerde bulundu. Okul müdürü Selami Çiçek okul kütüphanesinin kitap sayısını bağışlarla ve İlçemiz Kaymakamı Sayın Bahri Tiryaki Beyin desteğiyle arttığını, belirtti.

Şbt

Okulumuz koordinatör öğretmenlerine; müdür yardımcımız Nigar Yıldız tarafından bilgilendirme semineri yapıldı. İşletmelerde eğitime devam eden öğrencilerimizle, 9-10-11.ci sınıf öğrencilerimizin okul içinde İş sağlığı, 11.ci sınıf öğrencilerimize İşletmelerde Mesleki Eğitim aşamasında sözleşmede yazan şartların mutlaka takip edilmesi gerektiği bilgileri verildi

Ock

Okulumuz öğretmenleri; Uluslararası çalışma ve etkinliklerde bireysel becerilerini başarıya dönüştürüyor.  Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz öğretmen ve öğrencilerine, güvenilir internet kullanımı, internet bağımlılığı ve bilinçli tüketim konularında, yönlendirme, bilgilendirme çalışmaları öğretmenlerimizce ve profesyonel destekle devam etmesi Uluslararası belge almaya hak kazandırdı. Okulumuz çocuk gelişimi ve eğitimi alan öğretmenlerinden Ayşe Başbuğ yaptığı çalışmalarla okulumuz adına "eSafety Label Bronze Etiketi" kazanmıştır.

Ock

Öğrencilerimizin el becerilerini geliştirmek, hayal dünyasındaki kahrmanları, sevdiklerini esere dönüştürmek, sevdikleriyle hediyeleşmek, küçük kardeşlerine ve öğrencilere kendi eserlerini sunabilmek onların oyun dünyasını genişletmek amacıyla Profesyonellerden destek alıyoruz. Oyuncak çeşitleriyle, kendine özel çeşitleriyle, sevimli karekter ve çeşitlilikte oyuncak üreten, el becerisiyle harikalar yaratan Diana Kozin Güven öğrencilerimizle  2. dönem atölye çalışması yapacak

Ock

Gastronomi Şefler Yarışmasına katılan öğrencimizin başarısı. Okulumuzun örnek ve başarılı öğrencisi;  Kübra Taşkıran yiyecek içecek alanı öğretmeni Elif Kelle tarafından hazırlanan ve katıldığı yarışmada kendisine verilen Milföy Pastası adlı üründen yaptığı eserle “Lise Tatlı Tabağı Kategorisinde” gümüş madalya kazandı.

Ara

İlçemizin güzide eğitim kurumlarından biri olan okulumuz Maltepe Meslek, öğrencilerimizin mesleki eğitiminin yanında tüm kültür derslerini de en iyi şekilde almaları için gereken imkânları sağlamaktadır.

Okulumuz el sanatları, bilişim, çocuk gelişimi, grafik, yiyecek içecek ve moda tasarım olmak üzere toplam altı alanda eğitim vermektedir. İki yeni atölye donanım iyileştirmesinin öğrencilerimize mesleki kariyer ve bilgilerine destek olacaktır diyen okul müdürü Selami Çiçek, misafirlerin katılımından, verilen maddi destekten dolayı onur duyduğunu belirtti.