Ara

Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizde "Veli Akademileri" kapsamında seminerimiz.

İstanbul Kültürü ''İstanbul'da Yaşamak ve İstanbul'u Yaşamak'' İsimli Semineri Okulumuz Tarih Öğretmeni Nuray Bingölvelilerimize sundu.

Öğretmenimize ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

MALTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASINI GERÇEKLEŞTİRDİK EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Tarihi Zenginliğimiz: Başkentler

Ülkemizin eşsiz tarihi zenginliğini yerinde inceleyerek ve Tarihi dokuyu hissederek yaşamak isteyen öğretmenlerimiz bu organizasyonun ilk sayfasını Bursa gezisiyle başlattı. Dünyada ender olan; medeniyetlere başkent olma özelliğine sahip illerimizi birer birer gezme ve inceleme adına müdür yardımcımız Ali Özbek tarafından başlatılan bu organizasyon başarıyla gerçekleşti.

Kas

Okulumuz Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri; Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84.Yılında anma programı düzenledi.

Okul bahçesi ve spor salonumuz günün anlam ve önemine uygun olacak şekilde, tertip komisyonunca düzenlendi.

Okul Bahçesinde, saat 09:05 de başlayan siren sesi ile saygı duruşu, ardından İstiklal Marşımız söylendi. Okul müdürü Selami Çiçek'in konuşması ve öğrencilerimizin okuduğu şiirlerden sonra, okulumuz spor salonuna geçilerek program yapıldı.

Kas

55 Yıllık mesleki tecrübe:

Rehberlik yaptığı yüzlerce öğretmen ve onlarca yetiştirdiği, tecrübe kattığı  müdür yardımcıları ve okul müdürleri nedeniyle; Müdürlerin Müdürü, Eğitimcilerin Duayeni, Seminerlerin Öğretim Görevlisi, Yazar, Şair, Gazeteci ve ağabeyimiz kıymetli Selahattin Kamber, okulumuzu ziyaret etti.

Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü Kapsamında İstanbul Ticaret Odası tarafından Hami desteği verilen okulumuza; İTO Ev Tekstili Komitesi Başkanı, İşadamı ve Hamimiz Yılmaz Söyler ile İTO Ev Tekstili Komitesi Meclis Üyesi Ayhan Özsoy ziyarette bulundular.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMINI MALTEPE MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OLARAK COŞKUYLA KUTLADIK.

CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN.

Ekm

Yoğurma maddelerinden kurabiye hamuru ve poğaça hamuru yapımı

Ulusal Kalite Etiketi Ödülü

Ulusal Kalite Etiketi Ödülü- E-Twinnig "Doğadan Gelişime" Projesi