I'm Happy With My Family - Ailemle Mutluyum e-Twinning Projesi

Öğrencilerimizin aileleriyle iletişimini kuvvetlendirmek amacıyla okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alnından bir grup öğrencimizle "I'm Happy With My Family (Ailemle Mutluyum) isimli bir e-Twinning projesine dahil olduk. İspanya, Trabzon, İstanbul gibi farklı ülke ve şehirlerden öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla yürütülecek proje sürecimize başladık.

Velilerimizin izni ile baladığımız projemizde ön anketler uygulayarak öğrenci, öğretmen ve velilerimizin projemiz öncesindeki düşünce ve duygularını tespit ettik. Ardından öğretmen tanışma toplantısı yaparak proje ortaklarımızla tanışıp süreci planladık. Öğrencilerimiz Web2 araçlarından faydalanarak projemiz için logolar hazırladılar. Katılımcı öğrencilerimizn hazırladığı proje logolarından olşturduğumuz anketle logo seçim sürecini tamamladık.

Okulumuz öğrencilerinden Pınar MMTAL'nin hazırlamış olduğu logo anketimizde en çok oyu alan logo olarak proje logosu seçilmeye layık görüldü. Geçtiğimiz Pazartesi Günü (22.02.2024 tarihinde) öğrenci tanışma toplantımızı zoom üzerinden gerçekleştirdik. Önümüzdeki süreçte öğrencilerimizin proje kapsamındaki etkinlik önerilerinden üçer tanesini seçerek aileleriyle keyifli zamanlar geçirmelerini ve hoş anılar biriktirerek bizlerle paylaşmalarını amaçlıyoruz. Proje faaliyetlerimizi okul web sitemiz ve @maltepemeslekcocukgelisimi instagram adresimizden paylaşıyor olacağız.

23-04-202423-04-202423-04-202423-04-202423-04-2024

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 13:58 - Görüntülenme: 35