İSTANBUL / MALTEPE - Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Rehberlik Servisi

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi çalışmalarının merkezinde Maltepe Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencileri vardır. Yaptığımız tüm çalışmalarda esas olan;öğrencilerimizin sağlıklı ve mutlu bireyler olarak topluma kazandırılmasıdır.

Bu noktada en büyük yardımcılarımız kuşkusuz değerli velilerimiz ve öğretmenlerimizdir.

Çünkü;eğitimdeki kalitenin okul-ev arasındaki etkili ve nitelikli iletişimden geçtiğine inanıyoruz. Velilerimiz ve öğretmenlerimizle de sürekli iletişim halinde çalışmalarımızı yürütmekte olup, birlikte paylaşım zamanları oluşturmaktayız.

Çalışmalarımız;

öğrencilerimizin karşılaştıkları zorlukları büyümeden çözmelerine yardımcı olmayı,

kendini gerçekleştirme yolunda çıktıkları basamakları sağlıklı bir şekilde adımlamalarını,

hayata başlarken gerekli uyum ve iletişim becerilerine sahip olmalarını ,

yaşadığı toplumun değerlerine saygılı ve duyarlı,

kendisiyle ve çevresiyle barışık, her açıdan sağlıklı ve mutlu bireyler olmalarına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi olarak verdiğimiz hizmetlerde

Gizlilik